3.  6.  2010    Sociální sítě

Jak smazat účet na Facebooku

Autor: Doporučit článek  |  vytisknout vytisknout  |  textová verze  |  velikost písma ++++++

Pokud se rozhodnete opustit sociální síť Facebook a zamést za sebou veškeré stopy, musíte zcela odstranit svůj profil. Tato funkce však není standardně nabízena a v nabídce dohledáte pouze možnost deaktivace profilu. V takovém případě se profil stane neviditelným pro ostatní, nicméně data zůstávají na Facebooku nadále uložena. Když se pak se stejným e-mailem znovu zaregistrujete, načte se váš původní profil.

Existuje však možnost, jak smazat profil zcela a natrvalo. Klíčem k této funkci je následující odkaz:
 
FB5.png

Po kliknutí na odkaz se zobrazí dialog pro možnost trvalého odstranění účtu, u kterého jste právě přihlášeni. Při potvrzení budete vyzváni k zadání hesla. Následně musíte počkat 14 dnů a poté se účet definitivně ztratí. Čtrnáctidenní doba je ochranou k tomu, kdybyste si svůj čin náhodou rozmysleli. Stačí se během této doby jen přihlásit ke svému účtu a k jeho odstranění již nedojde.




Další bleskovky



X

Doporučit článek

Vaše jméno:

Váš e-mail:

E-mail adresáta:

Komentář:

kontrolní kód

Odeslat


celkem 6

Poslední komentáře Komentáře

Odstranění účtu Petr 22.  7.  2015 9:28
Smazat účet na Facebooku Karel 18.  4.  2015 19:10
facebook-konverzace Petr Koldinský 26.  5.  2013 13:45
2 účty paul 5.  1.  2013 19:15
facebook deaktivace Pavel 7.  11.  2012 11:17
Přidat příspěvek Zobrazit vše




Aktuální číslo časopisu Computer

Bojujeme proti Fake News

Dva velké testy: fotoaparáty a NASy

Co musíte vědět o změně evropského roamingu

Radíme s výběrem základní desky